Parkering på Haugen sommer og vinter – Elbil-lading

DAGSPARKERING PÅ HAUGEN:

Når du har kjørt over broa til Haugen er det parkeringsavgift uansett hvor du parkerer. På Haugen er det parkering på 4 forskjellige eiendommer. Betalingsmåte er også forskjellig – noen av oss har kontant og vipps og andre har kun kontant. Priser for dagsparkering er også litt forskjellig.


Prisene for dagsparkering gjelder ikke for overnatting i bobil, parkering over natta eller parkering over flere dager. Ta kontakt med oss.

Parkeringsavgift gjelder alle dager og for alle som parkerer hos oss – enten du skal besøke noen, gå en skitur/fottur, ake i en bakke osv.

Betal for parkering ved ankomst.

Parkeringsavgift kr 50,-

Parkeringsområder – Haugen Hytteutleie & CampingVi har ikke ladepunkter for el-bil. Lading av el-bil er derfor IKKE tillatt hos oss.

Men det er kun ca. 4,5 kilometer til ladestasjonen ved GP Tjørhom/Joker-butikken.

We do not have charging for electric cars here – it is NOT possible to charge your EV.

Ladestasjoner / charging stations:

GP Tjørhom og andre Ladestasjoner i SirdalSOMMERPARKERING PÅ HAUGEN:

Vi er en privateid campingplass – den ene av de fire campingplasser på Haugen. Vår lekeplass og toaletter er for våre betalende faste og drop-in gjester i vogner, bobiler hytter og telt. Vi har tidligere ikke krevd parkeringsavgift for at du parkerer hos oss vår, sommer og høst.

Men nå har bruken av vår populære private lekeplass blitt så stor med masse besøk av andre enn våre egne betalende overnattingsgjester at vi må innføre avgift for bruk.

Med økt bruk medfølger økte utgifter. Blant annet har vi økte utgifter med renhold av våre toaletter. Vi ser oss nødt til å be om at alle som kommer til oss for å bruke lekeplassen vår om å vippse kr 50,- pr. bil. Er familien stor pr. bil (flere enn 5 stk.), så betaler dere selvfølgelig ekstra. Kommer du på sykkel med familien eller ankommer oss til fots med familien, så betaler du også kr 50,-. Denne 50-lappen burde det ikke være noe problem å betale.

Beløpet er valgfritt over kr 50,-.


Ny parkeringsplass sommer 2023:

Denne parkeringsplassen kan ikke brukes vinterstid da skiløypa går her. Sommerstid (når det ikke er snø og løype her) er det parkeringsavgift her hver dag – for all parkering.

Sommerparkering 2023


LEKEPLASSEN

Lekeplassreglene våre har betydning for sikkerheten for brukeren.. les; barnet. Et eksempel er våre lekekjøretøy – disse skal ikke brukes på asfaltveien der bilene kjører. Grunnen er ganske enkel – vi ønsker ikke at barnet ditt blir påkjørt av en bil som kjører forbi! Ansvaret her er hos dere foresatte. Vi er ikke et sted du kan plassere barnet ditt og håpe på at vi passer på… Vi har ingen mulighet til å være barnevakten din.

  • Vi er en privat campingplass. Alle fasiliteter hos oss er private
  • Betal for parkering/bruk av lekeplassen
  • Parkering hos oss er på våre premisser
  • Tenk over hvor du parkerer; det er ikke tillatt å parkere ved hyttene eller stenge for parkering til bobiler, campingvogner og telt
  • Kast alt av søppel i en søppeldunk
  • LES LEKEPLASSREGLER og ha respekt for disse

If you just want to visit our playground in the summertime, please «vipps« us kr 50,- for the time your family spend here. Our costs has become to high due to many guestes from other campgrounds or cabins in Sirdal visiting our playground. We have extra costs when you use our toilets, when you or your kids do not respect our playground rules and our things gets broken or when we have to pick up your trash. That’s a few reasons why we need to charge you for your visit to our playground.