Parkering på Haugen sommer og vinter og Elbil-lading

 

VINTERPARKERING PÅ HAUGEN:

Når du har kjørt over broa til Haugen er det parkeringsavgift vinterstid uansett hvor du parkerer. På Haugen er det parkering på 4 forskjellige eiendommer. Betalingsmåte er også forskjellig – noen av oss har kontant og vipps og andre har kun kontant. Priser for dagsparkering er også litt forskjellige.

Prisene for dagsparkering gjelder ikke for overnatting i bobil, parkering over natta eller parkering over flere dager.

Parkeringsavgift gjelder alle dager – uansett tidspunkt og hvor lenge – for alle som parkerer enten du skal besøke noen, gå en skitur/fottur, ake i en bakke osv.

Betal for parkering ved ankomst.

Parkeringsavgift kr 50,-

Parkeringsområder – Haugen Hytteutleie & Camping


Vi har ikke ladestasjon for el-bil. Men det er kun ca. 4,5 kilometer til ladestasjonen ved GP Tjørhom/Joker-butikken.

Ladestasjoner i SirdalSOMMERPARKERING PÅ HAUGEN:

Vi har tidligere ikke krevd parkeringsavgift for at du parkerer hos oss vår, sommer eller høst. Men nå har bruken av lekeplassen vår blitt temmelig stor og er mye besøkt. Med økt bruk medfølger det økte utgifter for oss. Vi ser oss derfor nødt til å be om at alle som kommer til oss for å bruke lekeplassen vår om å vippse kr 50,- pr. familie/pr. bil. Kommer du på sykkel med familien eller ankommer oss til fots med familien, så betaler du også kr 50,-. Denne 50-lappen burde det ikke være noe problem med å betale. Og du betaler gjerne mer om dere er en stor familie. Beløpet er valgfritt over kr 50,-.

Ikke bare brukes lekeplassen vår ‘gratis’ av besøkende fra hyttefelt/private hytter rundt om i Sirdal, men også av gjester fra andre campingplasser/hytteutleiere/hoteller i Sirdal. Toalettene våre besøkes av dere som bruker lekeplassen – voksne og barn. Våre lekeplassregler ignoreres dessverre. Leketøy/apparater behandles på en såpass røff måte at de ødelegges før de er utslitt.

Ja – selvfølgelig blir det slitasje på alt som brukes…skulle nesten bare mangle, men om leketøy/apparater blir brukt i samsvar med våre lekeplassregler, så varer de lenger og kan dermed brukes lenger uten at vi må ta den fulle og hele kostnaden med innkjøp av nytt utsyr.

Vi rydder søppel etter dere som ikke klarer å gå til en søppeldunk knappe 5 – 10 meter fra der dere oppholdt dere når dere besøkte oss. Vi rydder på plass leketøy, traktorer, sykler og alt annet som dere lett kan – og skal rydde selv.

Besøkende til lekeplassen tar også opp parkeringsplasser til våre betalende camping- og hyttegjester. Vi setter pris på at du/dere dagsbesøkende ringer oss for å spør oss om hvor dere kan parkere når du kommer til oss for å bruke lekeplassen.

Kr 50,-


If you just want to visit our playground in the summertime, please «vipps«-us kr 50,- for the time your family spend here. Our costs has become to high due to many guestes from other campgrounds or cabins in Sirdal visiting our playground. We have extra costs when you use our toilets, when you or your kids do not respect our playground rules or when we have to pick up your trash that you couldn’t throw in a bin yourself.  That’s a few reasons why we need to charge you for your visit to our playground.