Camping – vinterplasser og helårsplasser

OPPSTILLINGSPLASS FOR VOGN – HELÅRS OG VINTER

Vi har oppstillingsplass for ca. 70 campingvogner. De fleste av plassene er helårscamping og noen er kun vintercamping.

Sesongen 2021/22: Vi har ingen ledige helårsplasser.

Sesongen 2021/22: Vi har ledig vinterplass – 1. oktober til 1. mai.

For både helårsplasser og vinterplasser kommer strømforbruk i tillegg.


For vintersesong 2022: Vi har ledig bobil/campingvognparkering på døgnbasis utover vinteren – se nedenfor for bestilling.


Ønsker du å komme med bobil/campingvogn for en helg eller noen ukedager på vinteren så bør plass bestilles i god tid. Det er begrenset med plasser og tilgang på strøm vinterstid. Bestilling av plass til bobil vil kun gjelde hos oss – ikke hos en av de andre på Haugen. 

RING 915 82 111 (ikke meldinger/messenger) eller send en e-post: info@haugenas.no – skriv i e-posten datoer fra-og-til og hvor mange dere er (voksne og barn).

Bobilen må ha én hel gummiert kabel godkjent for utendørs bruk – uten brudd eller feil mellom bil og strømuttak – evt. adapter til strømuttak. Vi har dessverre ikke adaptere til leie.


Pris på ‘drop-in’ i vintersesongen:

  


Merk: Vi har ikke lademulighet for el-biler. Nærmeste ladestasjon er kun ca. 4,5 km sør for oss – ved Hurtiglading – Joker Sinnes
Haugen med de fire forskjellige eierne

De fire campingplassene på Haugen (tallet står over huset som administrerer den aktuelle campingplassen)

Det er 4 separate campingplasser på Haugen med oppstillingsplass for campingvogner. Separate campingplasser betyr også 4 forskjellige eiere. Vi kan ikke kontaktes når det gjelder vognplass hos en av våre naboer. Vi (Haugen Hytteutleie og Camping) har kun oversikt over egne gjester og vognplasser.

Vi er den eneste som er åpen for «drop-in» camping. De andre tre campingplassene har kun faste faste plasser. Vi er også den eneste av de 4 campingplassene med hjemmeside og Facebook-side.

Denne informasjonen er kun ment som det… – informasjon. Vi kan ikke svare på hva en av naboene våre har av ledige helårs/vinterplasser for campingvogn, vogner for salg eller annet. Henvendelser til en av de andre campingplassene må skje direkte til aktuell eier.Den første campingplassen:

HOVLAND CAMPING – eies og drives av Asta og Magnar Lunde – over broa fra fv 450: Første vei til venstre. (Adr. Haugen 25) Tlf: 913 60 266

Her er det kun faste plasser på avtale. Drop-in er ikke mulig.

Første campingplass på HaugenDen andre campingplassen er oss. Over broa fra fv 450: Andre innkjørsel til venstre.   (Adr: Haugen 33) Tlf. 915 82 111 E-post: Send e-post: info@haugenas.no

Vi er åpen for drop-in hele året.

Andre campingplass på Haugen er oss – Haugen Hytteutleie & Camping – resepsjon

Ved hyttene våre

Om helårsplass med campingvogn hos oss:

Vogner som står på helårsplass hos oss kan selges med plass, men det forutsetter at vogneier har avtalt dette med oss. Er det ikke avtalt på forhånd, eller at engangsgebyret til oss ikke blir betalt, så må vogn og tilbygg fjernes i sin helhet.Den tredje campingplassen:

HAUGEN GÅRD – eies og drives av Sissel Haugen – over broa fra fv 450: 5 innkjørsel til høyre. (Adr: Haugen 80). Tlf: 917 64 208

Kun faste plasser på avtale.

Sissel Haugen

Tredje campingplass på Haugen


Den fjerde campingplassen:

HØNEVOLL CAMPING – eies og drives av Anne Reidun Josdal – over broa fra fv 450: Siste huset på Haugen. (Adr: Haugen 90). Tlf: 977 95 746

Kun faste plasser på avtale. Drop-in er mulig kun ved avtale med eier.

Fjerde campingplass på Haugen

Sanitæranlegg og campingGass

Sissel Haugen selger gassflasker. Du kan betale både kontant og med vipps.

Gass

Info om betaling og priser på gass ved hvit dørMye snø vinteren 2015

Vinter


Sanitæranlegg og kjøkken/vaskerom / Bathroomfacilities and kitchen/washroom


Haugen Hytteutleie & Camping