Camping – vinterplasser og helårsplasser

OPPSTILLINGSPLASS FOR CAMPINGVOGN – HELÅRS OG VINTER


Vi har oppstillingsplasser for ca. 70 campingvogner. De fleste av plassene er helårscamping og noen er kun vintercamping.

Sesongen 2024/25 – helårsplass: 1 ledig plass. På en helårsplass kan ikke vogna fjernes uten at tilbygg også pakkes sammen og fjernes.

Vognplassen følger ikke automatisk med ved salg av vogn på en helårsplass – et eventuelt salg av vogn med plass må avtales med oss før annonsering/salg.

Sesongen 2024/25 – vinterplass fra 1. oktober til 1. mai: 2 ledige plasser.

For både helårsplasser og vinterplasser kommer strømforbruk og løypeavgift i tillegg.


For vintersesongen 2025: Vi har ledig bobil/campingvognparkering på døgnbasis utover vinteren – se nedenfor for bestilling.

DROP-IN:

Ønsker du å komme med bobil/campingvogn for en helg eller noen ukedager på vinteren så bør plass bestilles i god tid. Det er begrenset med plasser og tilgang på strøm vinterstid. Er det veldig kaldt en periode, så kan vi ikke ta imot så mange bobiler – det er ikke nok strøm til det.

Alle drop-in plasser er inkludert med strøm og bruk av sanitæranlegg. 

Ekstra bil (personbil) er tillegg på kr 50,- pr. natt. Gjelder også for besøk for dagen – da betales det dagsparkeringsavgift på kr 50,-.

RING 915 82 111 mellom kl. 09.00 og 20.00 (ikke meldinger/messenger) eller send en e-post: info@haugenas.no – skriv i e-posten datoer fra-og-til og hvor mange dere er (voksne og barn).

Bobilen må ha én hel gummiert kabel godkjent for utendørs bruk – uten brudd eller feil mellom bil og strømuttak – evt. adapter til strømuttak. Vi har dessverre ikke adaptere til leie.

Pris på drop-in i vintersesongen:Bålbrenning uten bålpanne er ikke tillatt – gjelder hele området. Og restene i bålpanna må kastes på anvist sted.


Merk: Vi har ikke lademuligheter for el-biler. Nærmeste ladestasjon er kun ca. 4,5 km sør for oss – ved Hurtiglading – Joker Sinnes
VI ER FIRE – 4 – SEPARATE CAMPINGPLASSER PÅ HAUGEN.

FIRE SEPARATE CAMPINGPLASSER BETYR OGSÅ FIRE FORSKJELLIGE EIERE. Alle fire med forskjellige priser på leie, på leieavtale og på regelverk. Alle fire har egne gjestelister.

De fire campingplassene på Haugen (tallet står over huset som administrerer den aktuelle campingplassen)

Vi (Haugen Hytteutleie og Camping) trenger ikke å kontaktes når det gjelder vognplass hos en av våre naboer. Vi  har kun oversikt over egne gjester og vognplasser.

Vi er den eneste som er åpen for drop-in camping hele året. De andre tre campingplassene har kun faste faste plasser. Vi er også den eneste av de fire campingplassene med hjemmeside og Facebook-side.

Denne informasjonen er kun ment som det… – informasjon.

Vi kan ikke svare på hva en av naboene våre har av ledige helårs/vinterplasser for campingvogn, vogner for salg eller annet. Henvendelser til en av de andre campingplassene må skje direkte til aktuell eier.Oversikt HAUGEN

Den første campingplassen:

HOVLAND CAMPING

– eies og drives av Asta og Magnar Lunde – over broa fra FV 450: Første vei til venstre. (Adr. Haugen 25) Tlf: 913 60 266

Her er det kun faste plasser på avtale. Kun oppbevaring av vogn sommerstid – bruk/opphold i vogna kun tillatt vinterstid. Drop-in er ikke mulig.

Første campingplass på Haugen – Haugen 25Den andre campingplassen er oss –

HAUGEN HYTTEUTLEIE & CAMPING

Over broa fra FV 450: Andre (+ tredje og fjerde) innkjørsel til venstre.   

Adresse: Haugen 33 – tlf. 915 82 111. E-post: Send e-post: info@haugenas.no

Vi er åpen for drop-in hele året. Vinterstid mellom desember og mai bør plass bestilles på forhånd.

Andre campingplass på Haugen er oss – Haugen Hytteutleie & Camping – resepsjon

Ved hyttene våre

Om helårsplass med campingvogn hos oss:

Vogner som står på helårsplass hos oss kan selges med plass, men det forutsetter at vogneier har avtalt dette med oss. Er det ikke avtalt på forhånd, eller at engangsgebyret til oss ikke blir betalt, så må vogn og tilbygg fjernes i sin helhet.Den tredje campingplassen:

HAUGEN GÅRD

– eies og drives av Sissel Haugen – over broa fra FV 450: 5 innkjørsel til høyre. (Adr: Haugen 80). Tlf: 917 64 208

E-post: sisselhaugen@outlook.com

Kun faste plasser på avtale. Drop-in er ikke mulig.

Sissel Haugen – Haugen 80

Tredje campingplass på HaugenDen fjerde campingplassen:

HØNEVOLL CAMPING

– eies og drives av Anne Reidun Josdal – over broa fra FV 450: Siste huset på Haugen. (Adr: Haugen 90). Tlf: 977 95 746

E-post: annerjosdal@hotmail.com

Faste plasser på avtale. Kun oppbevaring av vogn sommerstid – bruk/opphold i vogna kun tillatt vinterstid. Drop-in vinter er mulig kun ved avtale med eier.

Fjerde campingplass på Haugen – Haugen 90

Sanitæranlegg og campingGASS

Haugen gård – Sissel Haugen – selger gassflasker. Du kan betale både på vipps.Mye snø vinteren 2015

Vinter


Sanitæranlegg og kjøkken/vaskerom / Bathroomfacilities and kitchen/washroom